luni, 7 iunie 2010

part 2

mi'am continuat drumetia, caci stiam ca la un moment dat oricum voi ajunge intr'o statiune de unde ma voi putea intoarce cu un taxi. aici am ajuns in statiunea simandro, pt familii cu copii in special, marea avand o adancime mica. foarte bine amenajat totul, insa in acelasi timp oamenii pareau plictisiti.
in the middle of nowhere, o locuita, cu frigider, aragaz, masina si cel mai misto era spatiul pt relaxare cu vederea spre mare, cu hamace si diferite leagane. nu era nimeni acasa, dar tre sa recunosc ca mi'a amintit de filmele americane de groaza, cu o familie de ciudati care omoara toti calatorii care au ghinionul sa le calce pragul :))
dupa l'am intalnit pe alex din albania, care renova barul in care va lucra. statiunea se numeste xelona (in traducere broasca testoasa) si e populata mai mult de tineri care vin din satele si statiunile din imprejurimi, pt ca barul e pe malul marii iar in spate doar padure :)
ultima oprire, elani :) o statiune de vile si hoteluri de lux. aici mi'am chemat un taxi si am aflat ca am mers aproximativ 10 km in vreo 7 ore cu toate popasurile:) eram mandra de mine pt ca mi'am infruntat atatea frici si cu toata oboseala simteam ca zburam:)

Un comentariu: